Monday, July 20, 2009

bila diva naik motor

Hari ni, ainil naik scoot scoot dengan aku. HAH. dah tau nak naik scoot, nak rempit, ko pakai macam diva, memang melayang laah tudung tuh. Dah tu, mulut tak henti2 bercakap, tudung aku, tudung aku melayang. So, ainil, advise for today, if agak2 nak merempit, jangan pakai macam diva, ala kadar sudey. Peace :)

Written by: Dj

P/s: esok tak payah nak diva sangat, esok, pakai theme rox! :p :p weeet weeet.


No comments:

Post a Comment

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails