Friday, January 29, 2010

bosannya


blk umah sperti biase...mandi... bsuh bju then solat then facebooking
huuu
arini kemas wardrobe n tgk my board:

(serabot kan?)


then terbaca blk ttg my promises to my parents tuk blaja dgn cemerlang + dpt 1st class degree dan jadi saintis yg berguna pd mse akan datang huhu
dok blaja kt monash ni dgn subjects yg super killer adalah mencabar sesgt tuk dpt semua HD (high distinction) :((
siyesly!! pnh rse nk muntah tgk tulisan2 kt buku n kertas sbb terlampau lama dok stadi sampai xdpt gi mane pun(it was last sem which i had studied for 5 weeks non-stop!!)
tetapi!! ainil berazam tuk my last sem ni..akan wat yg baik sehabis baik!! semahu2-nya !! berhempas pulaS!!! nkk smbg wat master pulakkk!!!


p/s: SELINGAN :beberapa hari yg lps ade bce buku ttg fadhilat solat sunat, kalo nk MANIS MUKA, tunaikan tiap2 hari solat sunat wuduk, kalo nk PENGASIH lak solat sunat witir slps isyak dan mahu MURAH REZKI tunaikan solat dhuha tiap pg :)
sejak itu, hari2 pun ainil cube untuk xtinggalkan..yakin & twakal pd Allah :) ..nak ape pun...minta kpd DIA sahaja :)

2 comments:

  1. Ada orang kata, wajah cermin hati, agaknya kalau hati sesejuk air dipuncak gunung, mungkin sejuk je orang tengok kita, org kata la.

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails