Monday, February 8, 2010

dondake?? HEHE


NOVEMBER-RAHSIA tarikh lahir DR FADZILAH KAMSAH

  1. banyak idea dalam sesuatu perkara-------> ya!
  2. perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-rubah------> btol sgt2! sgt unexpected !! mood brubah2!!
  3. otak dan pemikiran yang sangat tajam-------> hhhmm ye kot :P
  4. cara berfikir lain dari orang lain---------> out of the box la kekdg
  5. berfikiran kehadapan, unik, dan bijak----------> byk berangan sbenarnya...byk vision & personal target
  6. banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra-----------> silap!! sy byk bercakap xhenti3
  7. penuh dengan idea-idea baru yang luar biasa--------> out of the box lg!! slalu sgt berpkiran liar
  8. sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya---------> sgt unpredictable wooo
  9. sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia------------> kalo btol2 rhsia mmg simpan sajor
  10. amanah, jujur, setia, dan pandai berahsia-----------> hehe btol!!!
  11. daya firasat sangat halus dan tinggi------------> halus mcm mne?? xphm..berjiwa halus bole??
  12. bagus sebagai doktor-------------> research scientist to bE!! insyaAllah
  13. cermat dan teliti--------------------> xpun...clumsy sgt!!
  14. personaliti dinamik----------------> hmmm no komen
  15. tidak hargai pujian-------------> sbenarnya sy xsuke dipuji kerana segala hanya pujian pada Allah shj..sy xlayak dipuji
  16. bercita-cita tinggi----------> memang!! nk sgt jd PEGAWAI TADBIR DIPLOMAT pas abes master atau PHD nnti
  17. terlalu degil dan keras hati------------------> yeah!!btol!!!
  18. apabila hendak akan diusahakan sehingga berjaya-------------------> anyhoW!! i fight for what i want!!!
  19. sangat rajin dan berkemampuan tinggi-------------------------> tgk la rajin tuk ape gak hehe :P
  20. kekuatan semangat dan daya juang yang tinggi kepada sesuatu kehendak----------------------> lebey kpd nk puaskan hati sdri
  21. pandai mendorong diri sendiri----------------------> xsgt..slalu down n manje
  22. berani, pemurah, setia, dan banyak kesabaran----------------> berani bile perlu, dan sgt xsabar sbenarnya but my mum told me : JADI PEREMPUAN KENA BYK BERSABAR
  23. mudah ambil berat terhadap orang lain-------------> caring !! yes!!
  24. tak suka marah kecuali tergugat ----------------> SAYA KUAT MARAH
  25. pandai muhasabah diri--------------> hehe thats me....i cried a lot at nights
  26. romantik---------yizzz
  27. tidak pasti dengan imbangan kasih sayang---------------->confused?? maybe
  28. suka duduk di rumah--------------------> sgt suke memerap slagi ade hiburan sperti internet or astro or games!!!
  29. tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi---------------> yizz!! mmg sgt emo n sensitip n manjerr
p/s: similrities: 85% shj!!!
ape2 pun perlu improve tuk jd yg terbaik :)

2 comments:

  1. Nak tanya, Rahsia tarikh lahir untuk Disember apa ya?

    :D Nak tau gak.. :D

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails