Tuesday, March 16, 2010

SAD..devastated ..upset



DOWN!!

akan menjadi sangat sibuk...got things to do and encountering unresolved problems:
KAD ATM kena telan di dalam atm machine bank berlainan. super geram! leceh sgt jdnya...
gaji bulan FEB + komisen xdapat : manager sengaja xmau bg--da buat aduan polis-polis bole gelak je.. esok ke Jabatan Buruh, KWSP & CUEPACS buat aduan---maybe akan ke mahkamah juga nnti huhu
(melibatkan lebih dari 5 org pekerja yg telah ditipu) sdey gler
nak beli tiket tambahan ke Canberra xdpt..nk tambah destinasi my stay di aussie nnti just ade ticket ke Adelaide, Melbourne dan seterusnya Monash Clayton !! huhu
DUGAAN NI sabar shj & tawakal, oh dunia, kau sgt menduga
Allah & Rasul always with me.

p/s: my assignment!! genetic development of tooth (tooth morphogenesis) -- xstart lg!! adeh jom buat :)

fake nerdy ni

16 comments:

  1. salam Ainil..
    penipu mesti di dakwa..mmg tak patut orang bekerja untuknya sesenang nak di tipu penat lelah kita..teruskan usaha anda..simpati dari saya..

    ReplyDelete
  2. wsalam zul tenx for ur concern
    Allah bless you

    ReplyDelete
  3. owh..sabar la ek kene tpu tu..huhu

    ReplyDelete
  4. eleh.. stakat kad atm kene telan ok lagi..
    student2 yg tggu duit loan x masuk2 lagi ni lagi la seksa.. sehari bagaikan setaun... haha :p

    ReplyDelete
  5. yizzzz stiap org pun diduga
    duit loan ade la agreement sume
    ni majikan siap pura2 ckap xknl saya
    banyak tuh ..i earn for dat
    pnt keje

    ReplyDelete
  6. sabar.
    jgn stres sgt . nnt nk stdy susah ;)

    ReplyDelete
  7. nil..polis 2 bole gelak? lempang baru tau..org keje mesti la nak gaji kan..cuba dia keje x dpt gaji..mesti mcm org gle agaknya..

    sabar okeh..mesti ada yg baik 2..dapat tp lambat ket kot..

    ReplyDelete
  8. sabaq bebanyak..innallaha maassoboiriin....

    ReplyDelete
  9. fight for ur right! penat² keje then xnak bayaq gaji.. melampau la kan?

    ReplyDelete
  10. Allah pasti menyayangi orang2 yang sabar...

    ReplyDelete
  11. bersabar okey!

    nampaknya sesuai benar sajak di blog saya untuk anda. hehe

    warnai hidup anda. jum!

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails