Monday, April 12, 2010

Hips don't lie



browsing for new clothes and new pants
dissappointed with my hip size and thigh diameter!!
ergghh
mane nk cari sluar yg pinggang dia saiz saya tapi bahagian paha sluar yg 2 saiz lg besar????
adehhh..byk gler sluar da try tapi byk hjuga xmuat and xmenawan hati..terlampau ketat di bhgian peha..mau kena marah ngn mama nnti huuuuuuu
Allah juga akan murka :(
nk pkai belt xslesa sbb akan nmpk sgt bulky huhuhu
senang cter!! pkai JUBah!!!
modest + easy :)


p/s: yeay, mama da janji nk belanja abaya arab hehe..





berangan pkai niqab juga ;) ok ke?? huhu

7 comments:

  1. salam kenal, just blog hopping to ur blog..berkenan juga tengok pakaian abaya ni. will try it next time.

    ReplyDelete
  2. bagus2.. penah bace. insyallah apa yg dibaca betul

    ada para sahabat dahulu kata, golongan wanita yang memakai niqab adalah golongan pertama sekali yang akan melihat Allah pada hari akhirat nnt. Masyallah. Pengorbanan yang memberi ganjaran yang amat hebat. :)
    jzkk

    ReplyDelete
  3. salam nil..

    okay sgt2 pakai niqab tu..insyaallah, kita sama2 change to that kind of fashion okey? hoho! insyaallah..insyaallah..

    ReplyDelete
  4. wsalam
    insyaAllah
    saya mmg berazam dlm diam nk pkai niqab and berhijrah sedikit demi sedikit dan tetap istiqamah

    ReplyDelete
  5. salam ainil hawa,
    kalo pinggang kecik tp peha besar.. why not u go to gap/dorothy perkins?
    sbb i ni spesis peha besar jugak..so far brand tu je yg muat dan selesa...

    just my opinion..

    ReplyDelete
  6. wsalam eila
    thank you ..nnti saya cuba cari kt ctu hehe

    ReplyDelete
  7. salam Ainil..
    pilihan yang tepat
    dan terbaik..yang penting
    ikhlas..persoalan sesuai
    ke kat Malaysia ni?

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails