Saturday, July 10, 2010

Perhatian kpd semua followers


double tag dari anis izyan yg supernice
thank you!


soalan-soalan nye adalah berbunyi seperti berikut :
1.anda harus memuji pemberi award
anis izyan: rakan blogger yg cute and very sensible!

2.sile bagi award ni kepada 10 blogger lain
suke hati saya la..so saya nk bg kpd semua followers saya


3.anda mesti beritahu kepada blogger2 tadi
.sile buat ini yer kalau rajin wahai rakan-rakan yang disayangi dan dikasihi sekalian

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best,great?
xbest pun!! memandai jek anis ni. anyway tenkiu so much


second tag:


1.Apa nama blog dan knape letak nama itu?
i'm perfectly imperfect coz everyone is imperfect including myself

2.apa nama URL dan dari mana datangnya idea 2?
mysmallcottage coz i wanna own a small cottage by a sea

3.apa method dlm tulisan anda?
sgt random..ape2 aje suka hati hehe

4.pernah terasa nak hpuskan blog?ape sebab musababnya
xpnh just pnh privatekan jek

5.pernah ahli keluarga anda bc blog anda?

pernah la..abang ikan paus ku tuh~suke bebenor bace blog anis izyan

6.apa perasaan anda bila ada org kta blog anda buruk sdangkan org lain kata blog anda cntik?

biarlah die nak kate ape..asalkan die dan keluarge die bahagie..OK~

7.bila blog anda diberanakkan?

tahu lepas kowt..entah..tak ingat

8.siapa org pertama yg tau blog anda?
gori kot! btol x gori?>? hehe windu ko

9.apa perassan anda bila org berkata ttg blog anda di sekolah?

saye dah lame tak pg skolah laa..tak tahu la cane..ahaha

10. 10 org seterusnya ditag

orang yang saye tag dalam tag diatas adalh orang yang saye tag dalam tag di bawah ini jugalah!!!
baru lah adil! tol x?

1 comment:

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails