Wednesday, September 29, 2010

Sama ke?? tlg bg komen/pendapat ckit

arghh genetic trait saya x unik!!!!
korg penah x ade org tegur korg kt facebook atau kt streets dan org tuh misunderstood korg ni kwn dia atau adek kpd kawan dia???
baru2 ni rmai sgt org ckp Ainil muka sama gler ngn kak V (model)
sampai ade kwn2 dia kt cni tegur saya and trus add saya kt fb
then time terjumpe tuh dorag gi telek muka saya and ckp sesama sdri
'aah, samalah'
tang bibir, mata tajam blablabla.....
dan ade segelintir ckp bdn Ainil n muka cam Jue Aziz termsuklah mekap artis yg pnh mekapkan Jue Aziz adeh
aiyoyo saya ni jauh lg x jelita kalo nk dibanding kan dgn dorg
aiyak pingsan
pastu my bestfriend sdri pun ckp 'aah sama la gak'
so overall, da lebey 7 org ckp muka saya cam Kak V and bru lebey dr 3 org ckp muka saya n cara saya senyum cam Jue Aziz
korg nk tgk ke sape Kak V???haa ni dia, sama ke?? saya rase x pun...
:
:
:







Kak V!! walaupun da kawen n ade sorg anak, stil maintain cantik kn???kagum



ni pulak Jue Aziz pkai tdung
ade org ckp cheek bone n cara sy senyum cam dia


ha ni saya la :P
haa mana ade same!! saya ade eye bagS ..sy xreti mekap cam Kak V..



p/s: sdp jek org2 ni nak ckp muka saya sama ngn org itu ini heee :P
da xspecial :(
nak jadi unik :(
nk lain dr yang lain...............

15 comments:

  1. aah la dear..btol la..1st ingt kak V tue u..cam ada iras2 la..sekali bkn nie..kening lain sikit kot n bab jue aziz tue..cara u senyum sama la..

    ReplyDelete
  2. huuuu
    my friend kt campus rajin add pmpn2 melayu ni
    dia pun br ckp tadi
    dia da lama nk bgtau yg muka saya cam Kak V
    hmm Kak V pun org jawa gak cam saya rupenya

    ReplyDelete
  3. gambar kak V yg atas tu ade la skit iras2 ngan ko n x silap ak ade gmaba ko yg pose cmtu gak.. gmba kak V yg 2nd tu dh x nmpk kesamaan pn.. dgn Jue Aziz lak, cheek bone tu ade le same skit.. care senyum, i'm not so sure lak.. seigt ak cam x.. but i prefer Jue Aziz.. hekhek..

    ReplyDelete
  4. hahaha, yerla the way u smile quite sama lohh.

    lagi lagi jue aziz naik beskal tu, lagi lah nak sama, maybe cara pakai tudung tu buat korang nak nampak sama.

    terimalah hakikat,
    muka korang seakan sama.

    ReplyDelete
  5. salam,

    tak sama la. boleh dibezakan lagi. kero la mata sapa2 yg ckp sama tu. kalu iras tu mungkin la. tp SAMA? no way..

    ainil ada kelainan sket dr diorg. don't worry!

    ReplyDelete
  6. lain2..ta sama pon...tp ade iras tang idung ngan jue

    ReplyDelete
  7. yes3x..
    mmg same
    ade iras sikit!! sityeeesss

    ReplyDelete
  8. ermm.. tk kirela u sme or tak.. yg penting u cantik............... tol tk..?? lalalalalal
    =PPPPPP

    ReplyDelete
  9. salam..
    ermmmm...nampak macam
    you lagi muda dari mereka..
    bab muka tu..alhamdulillah
    di kurniakan wajah yang menarik
    semuanya..moga di rahmati Allah
    jua kalian semua dan menghargai
    kurniaannya.amin.

    ReplyDelete
  10. gambar jue aziz tu ada lah seket2...dgn kak v cam beza pasal...kening dia nipis sket...

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails