Tuesday, October 5, 2010

Perhatian!!! Untuk Sesiapa SAhaja Yang Mahu Kulit Yang Lebih Cerah, Licin dan Gebu

Memandangkan ramai yg menunjukkan minat mahu tahu ape yg saya guna untuk menjaga kesihatan kulit dan keseluruhan sistem tubuh, di sini saya mahu berkongsi rahsia PHARMACEUTICAL product yg saya sgt obses daripada tahun lepas iaitu GLUTHATHIONE
memandangkan saya ni biotechnologist dan berangan nk cipta bnda2 cmni juga (aiyo berangan!), saya rase saya aware ttg bnda2 mcm ni
dan sememangnya overdosage of these pils is not harmful.
dan sebelum menggunakan produk2 ini, saya tahu gluthathione digunakan oleh pesakit2 cancer yg menjalani chemotheraphy tuk mengembalikan hair growth mereka dan lain2..
saya telah mencuba KB sejak December 2009 dan ternyata hasilnya terserlah kurang dari 3 bulan dan saya masih setia mengamalkannya sehingga kini...
dulu kulit saya tidaklah selicin dan flawless seperti sekarang
jerawat pun segan nk hinggap, bulu mata saya pun semakin lebat dan rambut terlampau lebat mcm overgrowth pun ade :P hehe
ni lagi powerful dari collagen la...sbb dia re-generate new dividing cell dan facilitate the growth of fast growing cell mcm rambut dan lain2.
kalo saya luka pun, luka saya cpt sembuh :)
btol!! xtipu!!
dan lagi satu effect dia bkn sekadar nmpk pada warna dan kesihatan kulit shj, malah pada keseluruhan kesihatan saya
investment yg sgt berbaloi2 la
mcm wonder pils la bg saya hehehe
saya sering mendapat supply dari mak cik saya yg sgt 'beauty conscious' hehe
sejak itu, saya stop mkn collagen sbb collagen is the most abundant protein in the world, so saya ley dpt collagen drp mknan saya sahaja
terutama soya yg kaya dgn natural collagen & estrogen.

ini adalah descriptions ttg produk2 tersebut (DIJAMIN HALAL):



KYUSOKU BIHAKU GLUTATHIONE / KB –
(Glutathione 500mg + NAC Dengan Pure Rosehip Vitamin C 500mg)

Glutathione ialah pil serbuk mutiara dan dikenali sebagai “mother of all anti oxidants”. NAC (N-Acethyl L-Cysteine) ditambah ke dalam KB untuk memaksimakan penyerapan.

Kebaikan Glutathione :
· Merawat masalah haid tidak normal & menambah kuantiti sperma lelaki
· Merawat simptom saraf seperti parkinson, alzhemeir, stroke & kanak2 autism.
· merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema
· merawat masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
· keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
· melindungi jantung & merawat kolestrol
· melambatkan penuaan, meningkat system imun, merawat rambut gugur dll
· ajen ketahanan badan dan anti tumor
· Jawapan kepada masalah kulit....pencerahan keseluruhan, jerawat, jeragat/pigmen, membantu masalah kulit sensitif, menambah kolagen, membaiki DNA, awet muda dll....

"Berapa lama nampak kesan kulit kecerahan?"
  • Light-medium brown skin: 1-3 months
  • Dark brown skin: 3-6 months
  • Very dark skin: 6-12 months
  • Black skin: 18 months minimum and above
Pure Rosehips Vitamin C mengandungi 10-100 kali vitamin C biasa.
Produk Istimewa memutihkan kulit & meningkatkan daya kesihatan


:
:
:
:
:
:
:
:


LAGI SATU PRODUK:

GLUTA PRIME GSH

Gluta White: TOP 3 AsianWhiteSkin Whitening Produk
Lebih Hebat! Diperbaharui dengan kandungan Glutathione grade AAA. Dipertingkatkan dari White L-Glutathione.
GLUTA PRIME GSH mengandungi kombinasi yang lebih hebat dari bahan terpilih yang terbaik.
L-Glutathione dengan Lipoic Alpha Acis & Vitamin @ (Natrium Ascorbate). 1000mg /capsule, 60 capsule setiap botol.
GLUTA PRIME GSH berkesan sebagai;

-Agen pemutihan kulit
Gluta prime berperanan untuk menukarkan eumelanine atau pigmentasi gelap kepada phaeomelanin atau pigment yang lebih cerah. Eumelanin yang menyebabkan kulit gelap terjadi secara semulajadi, glutathione yang berkualiti pula berperanan menukarkannya kepada phaeomelanin yang membuatkan kulit lebih cerah hari demi hari.

-Agen Anti-Penuaan
Diperlukan dalam pemecahan lemak oxidized dan dalam metabolism karbohidrat. Jika glutathione dalam badan tidak mencukupi keperluan, sel akan cepat mati dan membuatkan sesetengah orang kelihatan lebih tua dari usia dan terdedah kepada toksin yang boleh menyebabkan kanser.

-Agen Penyahtoksin/Anti-Oksidan
Gluta Prime berperanan sebagai anti-toksin yang menghalang radikal bebas didalam tubuh. Glutathione bertugas untuk memproses toksin di dalam badan agar dapat dikumuhkan dengan mudah dari badan.


P/S: kalo da mkn KB, jgn mkn supplement Vit. C yang lain sbb takut overdosage Vit. C pula..Vit. C berlebihan bole menjadi penyebab kpd kidney stone (batu karang) ..ckuplah dgn mengamalkan pengambilan lebih sayuran dan buahan sebagai sumber Vit. C.. dan minum la air sekurang2nya 3 liter sehari .. dan bagi sayalah, kalo nk radiant skin, bukan sekadar guna cream produk (external jek), kena supplement dgn ape yg kite mkn juga :)


SESUAI TUK SEMUA ORG :), dijamin selamat, kwn2 lelaki pun ade yg da cube :)

berminat mahu membeli?? sila email saya di eve_proxima@yahoo.com.my

(akan ade agen yg uruskan tuk saya-sekian )

21 comments:

  1. wah..wah..dah pandai berbusiness la sekarang nie..heheh

    ReplyDelete
  2. dik, dah register ke produk ni eh? kalo dah nnt emel rege kat akak yer?

    ReplyDelete
  3. HA BAIKLAH akak food technologist!! hehe
    saya sruh agen gi opis sok

    ReplyDelete
  4. kak eliza, sume produk ni da di register kepada KKM
    jgn wisau :)

    ReplyDelete
  5. dua2 ade 60 biji stiap satu

    kalo glutha prime thn 2 bulan
    kalo KB sebulan jek

    ReplyDelete
  6. ainil thx for reply via email.jz nk tau,wif postage fee berapa area ampang?

    ReplyDelete
  7. postage fee flat rate tu sume tmpt kt semenanjung iaitu rm6 :)

    ReplyDelete
  8. okeh =)..so how ya i nak order kat u?cash deposit?

    ReplyDelete
  9. thru maybank or cimb pun bole..farrah emel la saya ek farrah nk yg mane 1

    ReplyDelete
  10. nak jd ejen boleh ke...minat jugak nak tau ni...nnti i emel k

    ReplyDelete
  11. bminat la plak nk bli..yg mna lbey ok??kb ke glutha??hu3...rege tmasok pos bape??

    ReplyDelete
  12. cmne ek nk bli??w0oo..bminat ney..he3

    ReplyDelete
  13. ainil, i'm yan..berminat la nk try produk ni..cam ne nk order ek..

    ReplyDelete
  14. emel i kt eve_proxima@hotmail.com

    ReplyDelete
  15. akak skang ambil collagen
    tp mcm x de apa2 kesan la...
    nti emel kt akak ye...

    nuanza@gmail.com

    ReplyDelete
  16. darling, kne mkn dua2 ke or boleh choose either one? email saye : p1ngudevill@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. nak tau jugak pasal produk nie..
    nak rambut jadik lebat.. ;p
    harga macamana ye

    ReplyDelete
  18. kindly ask me at eve_proxima@hotmail.com

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails