Tuesday, December 7, 2010

Aku Suka Taman





Adelaide city park:


Taman ini terletak di Victoria Square di Adelaide, Australia. Taman ini terletak di tengah bandar Adelaide. Gambar ini diambil pada musim sejuk sekitar bulan Julai. Kawasan ini juga menempatkan tugu, kolam dan air pancut yang menarik. Taman ini lazim diadakan Malaysian Festival anjuran pelajar Malaysia di sini. Taman inilah titik pertemuan rakyat Malaysia di sini yang berbilang kaum berkumpul menikmati jamuan dan persembahan menarik di sini... memang istimewa! :)
Pemandangan yang menarik di sini menjadi tumpuan para pelancong merakamkan kenangan mereka di sini.


3 Perkara BEST yang anda dapat kat Blog Kiz Garden:

1) Banner blog yang menarik and eye-catching..kreatif sgt..terpegun saya tgk hehe
2) Entry-sarat dengan contest dan hadiah yg menarik hati..ade potensi jd top blogger ni
3) Bole cuci mata sbb dorg ade blogshop.... mcm2 ade kt KizHanie Misc shop ni..hehe


p/s: this is my 1st time joining contest :)
wish me luck

2 comments:

  1. YEAHHH!!!!terkezut tak?

    hehe..kiz datang menerjah anda...

    waa..wat a nice pic u have there..woww..hmmm..anyway,Tq for joining okay..

    P/S:1st time join contest?Ish,ni pun 1st time Kiz wat contest..hehe

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails