Sunday, December 12, 2010

SHADE CONTEST

SYARAT2:

1. WAJIB FOLLOW: my blog ok &
sebab. bukan sab sorng jek yang akan judge pic korang.
and senang ntuk korang tau perkembangan contest ni.
mungkin akan di pos di blog sab or cik mok.
mane yang dah follow blog sab, follow cik mok jugak k
and yng bru nk follow. follow dua2. huhu.

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)

3. kaum bebas. agama bebas. jantina pun bebas. hee

4. story sedikit about korang punye picture tuh.
tak kisah la korang picture sorang or ramai2 dgn kawan.
tapi..if ramai. mesti semua pakai shades ok!

5. maximum only two picture korang bagi. but only 1 picture akan di pilih.

6. haa..jangan lupe amik banner kat atas nie. letak kat
sidebar korang and link kat banner ke blog ni ok!

7. tag kan kepada blogger aktif ok!
min korang kena tag 4 blogger. tapi lagi ramai.
lagi bgus kan. tag banyak2. huhu.

8. dah join. plz..leave ur komen with ur link skali di blog ini.
and sab and cik mok akan terjah blog korang ok
ntuk pastikan korang penuhi syarat2 yang di tetapkan.

9. tarikh tutup contest ni pada 15 dec 2010
so,korang bayak mase lagi nak buat tau!

10. hadiah? mystery gift from me and cik mok.
dnt wry. kami tak kan hampakan anda.

tag kpd:
Liza


p/s: pasni nil nk wat contest gak la...

3 comments:

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails