Sunday, February 27, 2011

cORSET UNTUK DIJUAL

mana saya beli corset premium beautiful?
ni dia link dia ...my friend in monash dlu

Sunday, February 20, 2011

Premium Beautiful BAGUS ke?



saya baru jek try corset premium beautiful mcm red mummy and siti nurhaliza pakai

mak aih ketat giler!!tapi best ...walaupun bru nk try and mybe mcm da terlmbat dr sume org..(tp sy lebey advanced drp dorg sbb i've already started pkai sejak umur 22 kini hahaha) *sje nk bg motivation kt dri sdri*
my beauty concious is quite high and i aware that i need to look good and maintain a good body shape even before kawen and after da kawen nnti....
katenya corset PB ni mmg digilai ramai dan sgt berkesan..my fren pkai seminggu jek 2 kg da trun, i have no issue with my weight sbb my BMI is just fine, cuma nk shape and firm up jek la...and berangan nk jd hot cam kim kardashian..
my fren ckp bile pkai ni, breazst size akan naik 1 cup from ur original size..opsss!
nnti saya akan wat review pasal ni ye before n after several weeks or months ke..
aduh jadi mcm ladies in victorian eras la pasni ...jalan mcm robocop....


p/s: i am young and sexy but not naughty :P hahaha prasan sdri


Thursday, February 17, 2011

MCMF grad day

my career my future convo ceremony under Ministry Of Higher Education ..skit je pic upload sbb byk sgt dan sumenya bersaiz bsr
sbb 1st time jadi photographer aiyooo
sume xreti...




korg kenal x dia ni?? dia pun blogger gak tau hehe



tembamnnya pmpn dpn ni
huhu


p/s: yeay!! maaf sy mmg keanakan 

Wednesday, February 16, 2011

Spoil tolll!! NAPE muka aku cmni jadinya

korg penah x soh kwn korg tgkp pic korg gune camera canggih dia pastu bile dia upload jek
hasilnya muka korg yg kena snap tuh xsperti yg ape korg jangkakan cam korg tertutup mata ke....terbersin ke...terbatuk ke..
sabar je la..kwn da upload....nk wat cmne..naseb baik la diri ni bukan fasha sendat ke artis ape2 kalo org tgk pastu nk kritik2 n kuar paper sok hari hauhau opsss
kalo la tu gmbr wed ke pre-wed, pastu bile stiap kali nk shoot jek xdpt muka yg dikehendaki..mmg hangen 1 bdn la photographer tuhhh...tmsuk la pengantin2 terbabit..sekian

aiyakkkk geramnya nk tgk ke pic xjadi tuh??? geramnyer:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
hidangan da cantek da..tp eyes half opened....drowsy ke hape ntah time tu
xhingat lak

Saturday, February 5, 2011

Kerjaya ku kini-nutritionist...

huaaahh lama giler xupdate blog
bz sgt2 n ingat nk upload video psl driku yg berlakon sebagai ....................
tapi internet slow pula
alhamdullilah sudah berkerja kini sebagai nutritionist di gnc live well
still under training tuk meng-fitkan diri dan memahirkan kemahiran sains makanan
sgt penat lepas balik keje
seronok sgt keje ni..dapat free supplements dan menjadi sihat dan unggul gitu haha
pengetahuan pun dpt...so lepas ni lebey menjaga mkn dan makin mahir ttg jenis mknan yg perlu dikurangkan dan berbahaya tuk kesihatan
lebey2 lagi ttg protein dan supplement tuk ahli bina badan dan ahli sukan...
kalo ade ape2 soalan bole la tnya yek
haha :P promosi di situ

perlu menjadi lebih fit dan mantap kerana kerjaya ni mementingkan imej ala2 fitness trainer juga
aiyooo....kena firm up ape yg ptt :)
kalo bole nk mcm di bawah..hauhau
berangan....close to that pun da bersyukur:

bile la nk jd hot cmni huhuhu

Related Posts with Thumbnails