Thursday, December 6, 2012

perhatian kepada kaum melayu sahaja -Jualan rumah

Link ke rumah yang hendak dijual segera   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>SINI!!

Friday, November 30, 2012

jual rumah

saya nk jual rumah. dan kalau bole xmahu gune agen lagi! huhu macam mane yer. puas saya cari buyer sejak tahun lepas. saya pernah iklankan dahulu di blog ini. harga telah dikurangkan sbb nk jual cepat. URGENT sgt. Bumiputera sahaja.
Harap sesiapa yg mahu tahu bole email saya di eve_proxima@hotmail.com


Tuesday, May 29, 2012

Jualan KB and Gluta prime and segala macam gluta +Vit. C + collagen ampoules

Kepada sesiapa yg berminat nk membeli KB atau Gluta prime atau lain2..
Sile email ke eve_proxima@yahoo.com.my



Atau pun mahu bertanya sahaja sila add saya di FB...


p/s: sorry xbyk pictures sbb upload kt dalam lab saya hehe (folder gmbr ade kt dlm lappie rumah)

Friday, May 11, 2012

MUZIUM KAPAL SELAM.

Location: Pantai 1 Malaysia Klebang, Melaka, Malaysia. 
Melaka is my kampung! singgah Pantai Klebang tgk kapal selam yg Malaysia beli drp kerajaan France. 
best la juga, byr RM1 dpt tgk luar kapal je la hehe 
sperti biase, saya mls nk cter pjg, suke jamu org dgn pic sahaja. enjoy! 



























Thursday, May 10, 2012

Hi KWN2 Bloggers!

lama betol xupdate sbb saya tutup hampir setahun blog ni
akan di -update slps bulan 6 sbb skang saya da further study! busy sgt, nk fokus btol2.
mostly mybe ttg aktiviti outdoor sbb tu je la hobi drp dlu.

Saturday, February 25, 2012

GSC vs TGV vs MBO

korg suke yg mane?
bg saya TGV mahal!! overpriced and overrated! kat oversea tgk wyg lg murah dlm 7-8 dollar je even time weekend. kr msia sume bnda nk cekik darah ..haish 
bg saya GSC harga berpatutan dan popcorn mcm lg sedap! haha 
seats pula. hmm tgk ngn jenis hall and cinema location. 
MBO lak xpnh try haha 
ape pendapat korg sbagai pengguna? 

Friday, February 24, 2012

korang tulis diari x?

 korg tulis diari x? saya drp form 1 suke tulis diari. sampai kakak2 senior kak asrama sorok2 baca diariku huwaaa
pastu kantoi yg saya ni suke kt lelaki bernama F dlm kelas pada mase tu. hahahaha 
pastu kantoi gak perasaan marah mencarot2 terhadap kakak senior yg kejam suke mengepau and membuli driku ini. hahahaha

best ade diari. sbb ley catit pe nk wat esok. ape nk wat dlm mase sebulan, stahun akan dtg. 
saya ni kdg2 pelupa.(ade org kesah?) so bile ade diari, ley flash back mase lalu.

diari saya, saya bwk sampai ke opis. sampai bos geram nk try curi bace diari saya. hahaha... 
tapi diariku mmg dikatup dgn rapi siap berkunci solex bagai supaya dorg xdpt buka ala2 book of eli gitu. hahaha
tapi version mini la. tapi bahaya gak wo kalo adek baca. kang dorg pi heboh kt mama abah. adus... 
my family members mmg suke tulis2 diari ni. like my aunt, dia siap ade shelve khas untuk letak diari2 dia yg bertahun2 lama mcm cter vampire diaries tuh. 

xde topik sbenanya ni. haha 

Wednesday, February 8, 2012

HI! I am back for GOOD!

dah 3 bulan xberblogging! rindunya! focusing on myself and my life huhu (agak selfish disitu).
I wish to apologize if I've done anything wrong. Sincerely, minta ampun sgt2. 
If you wish to ask anything regarding nutrition or health or science or biotechnology . bole emel me at eve_proxima@hotmail.com. I am glad to help secara free. sbb now da byk mase! :)  dan kalo sesiapa nk tnya pasal gluta jab atau vit. c jab. ataupun rse nk try, i can give you a very great deal sbb kalo wat dkt mane2 spa harga dia agak overrated/ overcharged/ overpriced. huhu 
sesuai tuk org yg mahu kulit cerah, licin bak porcelain, seswai sgt tuk org yg nak kawen atau nk lebey berseri2. ramai kwn2 lelaki saya pun beli. ade yg bru single jab dah nmpk perubahan pada kulit, kulit jadi licin dan kurang jerawat. honestly speaking kepada sesiapa yg tgh gune TAB ex now. anda bole progress dgn gluta jab pula. 

p/s: kalo berminat, pm saya eve_proxima@hotmail.com 
Related Posts with Thumbnails