Saturday, February 25, 2012

GSC vs TGV vs MBO

korg suke yg mane?
bg saya TGV mahal!! overpriced and overrated! kat oversea tgk wyg lg murah dlm 7-8 dollar je even time weekend. kr msia sume bnda nk cekik darah ..haish 
bg saya GSC harga berpatutan dan popcorn mcm lg sedap! haha 
seats pula. hmm tgk ngn jenis hall and cinema location. 
MBO lak xpnh try haha 
ape pendapat korg sbagai pengguna? 

Friday, February 24, 2012

korang tulis diari x?

 korg tulis diari x? saya drp form 1 suke tulis diari. sampai kakak2 senior kak asrama sorok2 baca diariku huwaaa
pastu kantoi yg saya ni suke kt lelaki bernama F dlm kelas pada mase tu. hahahaha 
pastu kantoi gak perasaan marah mencarot2 terhadap kakak senior yg kejam suke mengepau and membuli driku ini. hahahaha

best ade diari. sbb ley catit pe nk wat esok. ape nk wat dlm mase sebulan, stahun akan dtg. 
saya ni kdg2 pelupa.(ade org kesah?) so bile ade diari, ley flash back mase lalu.

diari saya, saya bwk sampai ke opis. sampai bos geram nk try curi bace diari saya. hahaha... 
tapi diariku mmg dikatup dgn rapi siap berkunci solex bagai supaya dorg xdpt buka ala2 book of eli gitu. hahaha
tapi version mini la. tapi bahaya gak wo kalo adek baca. kang dorg pi heboh kt mama abah. adus... 
my family members mmg suke tulis2 diari ni. like my aunt, dia siap ade shelve khas untuk letak diari2 dia yg bertahun2 lama mcm cter vampire diaries tuh. 

xde topik sbenanya ni. haha 

Wednesday, February 8, 2012

HI! I am back for GOOD!

dah 3 bulan xberblogging! rindunya! focusing on myself and my life huhu (agak selfish disitu).
I wish to apologize if I've done anything wrong. Sincerely, minta ampun sgt2. 
If you wish to ask anything regarding nutrition or health or science or biotechnology . bole emel me at eve_proxima@hotmail.com. I am glad to help secara free. sbb now da byk mase! :)  dan kalo sesiapa nk tnya pasal gluta jab atau vit. c jab. ataupun rse nk try, i can give you a very great deal sbb kalo wat dkt mane2 spa harga dia agak overrated/ overcharged/ overpriced. huhu 
sesuai tuk org yg mahu kulit cerah, licin bak porcelain, seswai sgt tuk org yg nak kawen atau nk lebey berseri2. ramai kwn2 lelaki saya pun beli. ade yg bru single jab dah nmpk perubahan pada kulit, kulit jadi licin dan kurang jerawat. honestly speaking kepada sesiapa yg tgh gune TAB ex now. anda bole progress dgn gluta jab pula. 

p/s: kalo berminat, pm saya eve_proxima@hotmail.com 
Related Posts with Thumbnails