Friday, February 24, 2012

korang tulis diari x?

 korg tulis diari x? saya drp form 1 suke tulis diari. sampai kakak2 senior kak asrama sorok2 baca diariku huwaaa
pastu kantoi yg saya ni suke kt lelaki bernama F dlm kelas pada mase tu. hahahaha 
pastu kantoi gak perasaan marah mencarot2 terhadap kakak senior yg kejam suke mengepau and membuli driku ini. hahahaha

best ade diari. sbb ley catit pe nk wat esok. ape nk wat dlm mase sebulan, stahun akan dtg. 
saya ni kdg2 pelupa.(ade org kesah?) so bile ade diari, ley flash back mase lalu.

diari saya, saya bwk sampai ke opis. sampai bos geram nk try curi bace diari saya. hahaha... 
tapi diariku mmg dikatup dgn rapi siap berkunci solex bagai supaya dorg xdpt buka ala2 book of eli gitu. hahaha
tapi version mini la. tapi bahaya gak wo kalo adek baca. kang dorg pi heboh kt mama abah. adus... 
my family members mmg suke tulis2 diari ni. like my aunt, dia siap ade shelve khas untuk letak diari2 dia yg bertahun2 lama mcm cter vampire diaries tuh. 

xde topik sbenanya ni. haha 

3 comments:

  1. Tulis !! Suke tulis diari mase sekolah laa , sekarang baru nak menceburkan diri balek (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bgs2. org pmpn ramai suke tulis diari.

      Delete
  2. salam..
    dah selalu pelupa tu..masih ingatkan saya tak?
    he he..layan..saya memang tak suka berdiary nih.. semua simpan dalam diary akal je..

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails