Tuesday, May 29, 2012

Jualan KB and Gluta prime and segala macam gluta +Vit. C + collagen ampoules

Kepada sesiapa yg berminat nk membeli KB atau Gluta prime atau lain2..
Sile email ke eve_proxima@yahoo.com.my



Atau pun mahu bertanya sahaja sila add saya di FB...


p/s: sorry xbyk pictures sbb upload kt dalam lab saya hehe (folder gmbr ade kt dlm lappie rumah)

Friday, May 11, 2012

MUZIUM KAPAL SELAM.

Location: Pantai 1 Malaysia Klebang, Melaka, Malaysia. 
Melaka is my kampung! singgah Pantai Klebang tgk kapal selam yg Malaysia beli drp kerajaan France. 
best la juga, byr RM1 dpt tgk luar kapal je la hehe 
sperti biase, saya mls nk cter pjg, suke jamu org dgn pic sahaja. enjoy! 



























Thursday, May 10, 2012

Hi KWN2 Bloggers!

lama betol xupdate sbb saya tutup hampir setahun blog ni
akan di -update slps bulan 6 sbb skang saya da further study! busy sgt, nk fokus btol2.
mostly mybe ttg aktiviti outdoor sbb tu je la hobi drp dlu.

Related Posts with Thumbnails