Monday, January 26, 2015

Gunung Ledang re-opened route 2012


Hi again!!! bEST GILER2 Gunung Ledang trip 2012!! Extreme sgt sebab ade satu batu hampar ni kena naik abseiling ke atas dan sangat tinggi sampai rasa nak tercabut tangan drp soket bahu terlampau lenguh dan penat!!!! Dan kami kena ade selfpush tuk teruskan sebab tak boleh org tolong kat situ melainkan spiderman.  Campsite dia best sebab air bersih, bole wat fish spa, tapi sekitar kawasan lereng agak kotor dengan sampah walaupun ade pihak management jaga. 












1 comment:

  1. syok laa... panjat gunung Ledang plak... wahhh!

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails