Monday, January 26, 2015

Gunung pertama ku daki- Gunung Angsi 2008

Hi semua.. ni dia gambar2 hiking mase 1st time panjat Gunung mase degree dlu tahun 2008. 
Best sgt sebab ramai rakan join. Mase mula2 naik dlu rase nak retire hiking je pas balik tu. Tapi tak lama lepas tu rase ketagih pula nk menikmati alam dengan cara sebegitu lagi... Gunung Angsi di Negeri Sembilan ni sangat famous dan jalan hutannya sangat licin waktu tu. Kami asyik buat shuffle je sblm jatuh haha. Ni lah gambar2 kami masa muda dlu: Enjoy!




















ni la puncak Gunung Angsi. 



2 comments:

  1. woww air dia hijau.. boleh mandi tak ? jernih ke sebenarnye Hawa?

    ReplyDelete
  2. taman rekreasi ulu bendul kt bwh gunung ni.. tak bearap jernih. nk jernih kena pergi ke atas ckit

    ReplyDelete

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails