Tuesday, March 24, 2015

Gunung Nuang Via Janda Baik

Assalammualaikum dan salam sejahtera. lama sgt xberblogging lg. haha bz bebenor ler... 
ni nk update mengenai trip ke Gunung NuANG pd JAN 2013 dulu.   Memang best! Sebab sebelum ni naik nuang daripada hulu langat Selangor dan rasa macam lagi lama je naik dari situ. Dari sini terasa lebih sekejap dan ada kelainannya.. memang thrilling!! Pergi waktu zaman bujang dulu memang masa itu stamina meletop2 la. Sekarang ni da jadi ibu2, stamina dah placid la sekarang, kena training balik. Ni dia gambar2 kami tapi tak banyak sangat ler sebab kepenatan nak ambil gambar. Banyak pada kawan2. 



Mula mendaki 

Rehat di air terjun kecil 

Da sampai puncak!! Suami (dulu tunang) teruja 


Puncak Gunung Nuang 
bersama Geng Perompak Gunung 

Berkabus kat atas ini tak nampak pemandangan sangat. 


Sekian! 



No comments:

Post a Comment

DON'T BE HATEFUL, EVERYONE IS IMPERFECT

Related Posts with Thumbnails